Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

24 uurs Service (servicecontract)

hier moet nog een pagina omschrijving komen

R.M. van der Pijl (Loodgieters & Centraleverwarmingsbedrijf) heeft een eigen storingsdienst welke 24 uur per dag en zevendagen in de week oproepbaar is. Deze storingsdienst is bedoeld om onze klanten ten aller tijden te kunnen voorzien van onze diensten, mocht de situatie er buiten kantoortijden om vragen. Omdat wij de vrije tijd van onze medewerkers niet onnodig willen verstoren, moet deze dienst dan niet gezien worden als een verlenging van de reguliere werktijden.

Een servicecontract voor uw gasapparaat (cv-/combiketel)

  • U betaalt een vast abonnementsbedrag van uw type toestel per jaar of per maand.
  • Niks meer, niks minder! U weet van te voren precies waar u aan toe bent!
  • Ieder jaar een periodieke inspectiebeurt Storing.
  • 24-uurs service ook in weekenden en op feestdagen.
  • U betaalt GEEN VOORRIJKOSTEN

Â

Dit houdt in dat u nooit betaalt voor voorrijkosten voor service aan uw gasapparaat. U betaalt het abonnementsgeld en daarmee is alles geregeld. De voorwaarden zijn duidelijk zonder ‘addertjes onder het gras’. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

U betaalt een vast bedrag per jaar en verder niets. Naast de periodieke inspectiebeurt komen wij voor dit bedrag bij u als u een storing heeft.

R.M. van der Pijl servicecontract:

1x per 12 maanden een inspectiebeurt service zonder extra kosten storingsverwerking binnen 24 uur voor alle installaties tot 40kW, geplaatst door een erkend installateur en niet ouder dan 15 jaar (boven 10 jaar geldt een toeslag van 10%) ingangsdatum per eerste van de maand acceptatie na goedkeuring bij inspectie of reparatie na inspectie eerste inspectie vindt plaats binnen 3 maanden na ingangsdatum looptijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging automatische beendiging bij verkoop woning, of na 15e jaar van de ketel. Daarnaast door schriftelijke opzegging minimaal 1 maand voor het einde van het lopende kalenderjaar.

Installaties mogen geen asbest bevatten uitgesloten zijn toestellen waar geen onderdelen van voorradig zijn, of welke niet onder normale condities of binnen redelijke termijn leverbaar zijn en heel uitzonderlijke types toestellen

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio