Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

Bad, Douche en Jacuzzi

Hier moet nog een pagina omschrijving komen

Een adembenemende vormgeving, schitterende materialen, ongeevenaarde
functionaliteit en talrijke modellen. Of u nu chique, markant of juist bescheiden glas wilt…

Dankzij de grote verscheidenheid zijn er zeer veel combinaties mogelijk binnen een vast concept/afmeting van bad- en douchebakken. Ruimte en toepassing zijn vaak de sleutelwoorden in de weloverwogen keuze. Ruimte heeft niet altijd met formaat te maken.

Net als in de oude tijden brengen baden ontspanning, rust en revitalisatie. Het programma omvat niet alleen douchebakken en baden in een breed scala van praktische maten, elegante belijningen, actuele kleuren en ergonomische vormen, maar biedt ook tal van luxueuze whirlpool systemen. De doordachte functionaliteit garandeert een gezonde basis voor rust en ontspanning.

Hydro – Systeem
Vanuit wand, rugzijde of voeteneinde worden krachtige waterstralen het bad ingespoten. Masserende stralen; een waar genot voor uw lichaam. Acht of meer verstelbare jets zorgen voor een optimaal massage-effect. Via een luchtregelaar kunt u de massageintensiteit beinvloeden.

Air – Systeem
Warme lucht wordt vanuit de bodem uw bad ingeblazen. Uw lichaam wordt voortdurend vanuit de bodem door ontelbare kleine luchtbelletjes gestreeld. Tien bodemjets zorgen voor een sprankelende ervaring en verrijken het water met zuurstof. Een verfrissende sensatie voor uw huid, spieren en geest.

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio