Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

Douche en Badwanden

Hier moet nog een pagina omschrijving komen

Douche- en badwanden zijn ontworpen als spatscherm, om het water zoveel mogelijk binnen de douche te houden. De mate van ‘spatwaterdichtheid’ is afhankelijk van een aantal factoren: het ontwerp van de douchewand (een onderprofiel geeft bijvoorbeeld een optimalere afdichting aan de onderzijde ten opzichte van een versie zonder onderprofiel), de bouwkundige situatie en de combinatie douchewand/douchebak.

De ruimte waarin we douchen is afgestemd op onze smaak en levensstijl. Voor ieder badkamerinterieur is dan ook een douchecabine te vinden. Transparant, met dessin of gesatineerd. Met profielen waar soms zelfs materialen zoals marmer of hout in verwerkt zijn of… profielloos, modern en transparant.

De diverse bewerkte toepassingen van het glas geeft een transparante kijk op de diverse mogelijkheden. Bad en douchecabines worden ook geleverd in houtuitvoeringen. Speciaal bewerkt hout maakt het mogelijk de natuurlijke schoonheid te evenaren. Tezamen met diverse deurtoepassingen en andere materialen is voor iedere denkbare ruimte een oplossing denkbaar.

Een adembenemende vormgeving, schitterende materialen, ongeevenaarde functionaliteit en talrijke modellen. Of u nu chique, markant of juist bescheiden glas wilt…

De douchewanden in veiligheidsglas kunnen -als u wilt- af fabriek behandeld worden met GlasPlus. Hiermee wordt het glasoppervlak een stuk gladder en waterafstotender en kan vuil en kalk zich minder hechten aan het glas van uw nieuwe douchewand! Dankzij GlasPlus bent u minder tijd kwijt met het schoonmaken en houdt u meer tijd over om te douchen.

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio