Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

Sanitair

Hier moet nog een pagina omschrijving komen

De nieuwe wastafelconcepten van Sphinx geven u alle ruimte om vormen te combineren tot een uniek geheel. De geraffineerd eenvoudige belijningen geven de wastafels elk een eigen karakter. Zo heeft de Rondo een heldere vorm, straalt de Ovale elegantie uit, is de Punto mooi compact en zorgen de stoere contouren van de Quadro voor een minimalistisch uiterlijk. Samen met de rechte lijnen van de meubels Casa en Linea creeert u zo uw eigen wastafel meubelopstelling.

Minder is meer’. Dat is de filosofie van Sphinx badkamerconcept 450. Het resultaat is niet minder: originaliteit en puurheid, eenvoud en rust. Typerend zijn de platte, vlakke vormen en de uitgebalanceerde contouren. De schoonheid van bescheidenheid wordt benadrukt door eerlijke materialen (keramiek en roestvrij staal) en strak ontworpen meubels en accessoires.

De inspiratiebron voor de klassieke serie Sphinx Mycene is de rijke Myceense cultuur. Geraffineerde en helder vormgegeven klassieke stijlelementen die uw badkamer tot een weldadige creatie omtoveren. Dankzij de prachtig vorm- gegeven badkamermeubels krijgen uw persoonlijke smaak en functionaliteit volop de ruimte!

De moderne badcultuur wordt uitgedaagd door het samenspel van materiaal, vorm en kleur van de Sphinx Gilia! Deze serie past -dankzij de verschillende componenten en het aantal meubels- moeiteloos in een klassiek, eigentijds of progressief interieur. Hierdoor wordt iedere badkamer absoluut een harmonieus geheel!

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio