Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

Schoonmaaktips

Hier moet nog een pagina omschrijving komen

Onderhoud

Het schoonmaken en schoonhouden van uw badkamer is erg belangrijk. Voornamelijk voor de hygiene en uw gezondheid, maar evenzo voor een duurzaam genot van uw badkamer. Regelmatig schoonmaken voorkomt problemen. Raadpleeg altijd vooraf de eventuele instructies bij onze producten. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw badkamer, geven wij u hierbij enkele adviezen voor het schoonmaken ervan.

Kranen, Bad, Douche garnituren/ accessoires:

Opgedroogd water laat kalkvlekken achter. Bij het reinigen hiervan gebruikt u bij voorkeur een zachte doek of een zeem. Het beste kunt u na gebruik de waterdruppels direct afnemen. Het gebruik van schurende, bijtende, azijnhoudende of agressieve reinigingsmiddelen moet worden vermeden. Armaturen van chroom kunt u probleemloos reinigen met zeepsop of een zacht vloeibaar reinigingsmiddel op basis van citroenzuur, waarna u de armaturen afspoelt en droogwrijft. Ook een reinigingsmiddel op basis van fosforzuur is geschikt om kalkaanslag op chroom te verwijderen. Gekleurde oppervlakken mogen uitsluitend worden gereinigd met een doek en zuiver water of met een zacht vloeibaar reinigingsmiddel op basis van citroenzuur. Middelen op basis van alcohol, chemische zuren of azijn en zogenaamde kalkverwijderende middelen zijn niet geschikt voor gekleurde oppervlakken.

Veiligheid

Voordat u begint, eerst enkele waarschuwingen. Lees altijd eerst zorgvuldig de gebruiksaanwijzing van het schoonmaakmiddel dat u gaat gebruiken! Een teveel aan schoonmaakmiddelen kan ernstig letsel veroorzaken. Sommige schoonmaakmiddelen moeten in combinatie met water worden gebruikt. Wees in dat geval voorzichtig met kokend water; het kan ernstige brandwonden veroorzaken en er kunnen schadelijke dampen ontstaan. Beter is dus het gebruik van lauwe of handwarme schoonmaakoplossingen. Het combineren van verschillende schoonmaakmiddelen is uit den boze. Er kunnen chemische reacties ontstaan die schadelijk zijn voor mens, milieu en de te reinigen producten. Houd uw schoonmaakmiddelen ook altijd buiten bereik van kinderen. Voorkomen is beter dan genezen. Kortom: bij een juist gebruik van uw schoonmaakmiddelen zijn de risico’s minimaal!

Keramisch Sanitair:

Het Sphinx sanitairkeramiek is voorzien van een zeer gladde en harde glazuur dat zorgt voor een makkelijk onderhoud. Het kan dagelijks snel en zonder moeite gereinigd worden met een vochtige doek en schoon water. Bij kalkafzettingen en hardnekkige vuilvlekken geven wij u de volgende schoonmaakadviezen.

Als alle kalkaanslag is verwijderd, is het belangrijk om nieuwe kalkaanslag te voorkomen. Als er namelijk eenmaal kalkaanslag zit op het glazuur of glaswand, zal deze makkelijk aangroeien. Om de vorming van een dikke kalk laag tegen te gaan, kan ons beschermingsmiddel Sanishield worden gebruikt.

Dit middel lost geen kalk op, maar zorgt ervoor dat de eerste, vaak nog nauwelijks zichtbare aanslag gemakkelijk te verwijderen is. Het is een milieu- en gebruiksvriendelijk middel dat alle gladde oppervlakken in de badkamer verzegeld. Deze transparante beschermlaag dicht de microscopisch kleine porien in het oppervlak van glas, tegels en sanitair met moleculen die zich aan het oppervlak hechten als een onzichtbaar schild en deze water-, vuil-, en kalkafstotend maakt.

Sanishield maakt een einde aan schuren en schrobben, spaart uren in de schoonmaak en doet oppervlakken er blijvend nieuw uitzien! Het heeft een maandenlange werking, is bestand tegen niet-schurende schoonmaakmiddelen en kan probleemloos worden hernieuwd zonder ophoping.

Sphinx SaniClean onderhouds advies

Wanneer u onderstaand onderhouds advies voor Sphinx Saniclean goed volgt, geniet u langdurig van schoon en stralend keramiek! Voor het gebruik van Sphinx SaniClean-producten adviseren wij u deze eerst met een zachte, droge doek schoon te wrijven. Met Sphinx SaniClean zijn milieuvervuilende en agressieve schoonmaakmiddelen overbodig. U maakt uw keramiek namelijk met water en een zachte, vochtige doek met eventueel een mild reinigingsmiddel, snel en eenvoudig weer schoon. Dit zonder dat u hoeft te schrobben en schuren! Het gebruik van schuurmiddelen, chloorhoudende producten en agressieve onderhouds- en oplosmiddelen kunnen een negatief effect hebben op de eigenschappen van Sphinx SaniClean en worden daarom afgeraden.

Sphinx SaniClean kwaliteit

Intensieve testen bij een onafhankelijk onderzoeksinstituut hebben de unieke eigenschappen en de duurzame kwaliteit van Sphinx SaniClean bewezen.

Bad & Douchewanden:

Net als sanitair kunnen ook douche- en badwanden het best regelmatig met een vochtige doek en schoon water worden gereinigd. Hardnekkige aanslag kan met een alkalische allesreiniger worden verwijderd. Lees voor het gebruik van reinigingsmiddellen altijd de aanwijzingen op de verpakking. Sommige producten kunnen aluminium, lichte metalen en kunststoffen aantasten. Eventuele hardnekkige kalkaanslag wordt verwijderd met een schoonmaakazijn.

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio