Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

Tegels

Hier moet nog een pagina omschrijving komen

Tegels kiest u niet voor niets. Ze bieden duidelijk praktische voordelen boven andere materialen. Zo hebben tegels een lange levensduur omdat ze keihard en slijtvast zijn. En een betegelde ruimte is hygienisch en goed schoon te houden. Maar met de tegels van Mosa haalt u het beste in huis. Ze zijn niet alleen mooi; ze voldoen ook aan de strengste kwaliteitseisen. Zo worden ze gemaakt met de modernste productietechnieken. Elke tegel wordt apart gecontroleerd, onder meer met computergestuurde camera’s. Laat u de tegels van Mosa ook nog zetten door de vakman, dan kunt u verzekerd zijn van een prachtig resultaat.

Natuur en cultuur. Twee eigentijdse stromingen die de inspiratie
vormen van eigentijdse harmonieuze badkamertegels.Natuurlijke materialen als Graniet, marmer en leisteenvormen de inspiratiebron voor de structuur en uitstraling van porcellanato vloertegels. Zo wordt de aankleding van de badkamer een natuurlijke schoonheid.

Ongeglazuurde vloertegel van porseleinkwaliteit die oogt als een natuurlijke leisteensoort. Levert prachtige kleurschakeringen op. In vier formaten die in een vloer gecombineerd kunnen worden in verschillende patronen.

Geglazuurde vloertegels zijn voorzien van een keramische glaslaag en zijn geschikt voor de meeste ruimten binnenshuis. Ze zijn uitstekend te onderhouden, slijtvast en vorstbestendig. Geglazuurde badkamervloertegels lenen zich voor gebruik in ruimten die niet intensief worden belopen, zoals badkamer, toilet en slaapkamer.

Strips, relief en afwijkende tegelvormen zijn speelse elementen die het extra stukje inhoud geven aan de natuurlijke schoonheid van een badkamer.

Wij bieden u de perfecte kwaliteit. Hygienisch en makkelijk schoon te houden tegels. Ons enorme assortiment en de veelheid aan stijlen bieden u voldoende keus om wand en vloertegels met elkaar te combineren en de badkamer van uw dromen te realiseren. Tevens hebben wij een ruim assortiment vloertegels voor o.a. woonkamer, entree hal, keukens, toiletruimte etc.

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio