Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Installatie, sanitair, loodgieter en badkamerspecialist in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Navigation

Taanderijstraat 23
3133 ET
vlaardingen
tel: 010 - 2344743
mob: 06 - 54695463Installatie en Sanitairbedrijf RM vd Pijl is aangesloten bij Uneto VNI

Airconditioning

hier moet nog een pagina omschrijving komen

Een airconditioning zorgt voor een prettig werkklimaat. Schone lucht en een aangename temperatuur bepalen voor een groot deel de prestaties op de werkplek. Om de temperatuur op zomerse dagen niet tot ongewenste hoogte te laten oplopen, is in veel situaties een vorm van koeling noodzakelijk. Zeker in de goed geisoleerde gebouwen van vandaag de dag. Airconditioning van Brink houdt rekening met al deze factoren en heeft voor iedere denkbare situatie de perfecte oplossing. Met als resultaat een temperatuur en luchtvochtigheid waarin prettig gewerkt kan worden. Zowel ‘s zomers als ‘s winters. Airconditioners zijn bovendien eenvoudig te installeren. En daarmee heeft R.M. van der Pijl (Loodgieters & Centraleverwarmingsbedrijf) het ideale klimaatbeheersingsysteem voor winkels, restaurants, kantoren, productieruimtes, enz.

Airconditioning is bijna niet meer weg te denken in de woon- en werkomgeving. Spitstechnologie zorgt ervoor dat met de huidige airconditioners steeds het perfecte klimaat bereikt wordt. Dit zonder hinderlijke factoren zoals lawaai- of tochthinder wat met oude toestellen niet altijd waar was.

Koelen, verwarmen, ontvochtigen, ventileren, filteren, ze kunnen het allemaal. De huidige technologie staat garant voor een uitgebalanceerde temperatuur en een zeer grote bedrijfszekerheid. Omdat elke ruimte en behoefte anders is bieden wij een compleet gamma aan gaande van eenvoudige verplaatsbare toestellen tot volledig ingebouwde units. Graag staan wij U vrijblijvend bij in het maken van Uw juiste keuze. Onze jarenlange ervaring gekoppeld aan ons eigen gespecialiseerd montageteam zorgt voor Uw airco op maat.

Alle rechten voorbehouden © 2011 Van der Pijl Loodgieter en installatiebedrijf Vlaardingen, Schiedam en Maassluis
Ontwerp en ontwikkeling door 42 Answers Creative Internet Studio